ENG HUN BG
 
 

Membrana ARMEX BRIDGE PLASTO

ARMEX BRIDGE PLASTO este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura de poliester tip SPUNBOND, deosebit de rezistenta la tractiune si la perforare.

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelenteîmpotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-10oC), durabilitate si rezistenta mecanica corespunzatoare, stabilitate la cald de peste 150oC.

Aceste caracteristici deosebite ale membranei îi confera un rol aparte în hidroizolarea structurilor supuse solicitarilor de trafic greu : poduri rutiere si de cale ferata, viaducte, tuneluri.

Membranele ARMEX BRIDGE PLASTO sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara, cu voal netesut de polipropilena (TNT) sau cu granule de ardezie minerala. Finisajul de tip TNT mareste coeziunea în timpul aplicarii stratului final, protejând in acelasi timp suprafata membranei dupa aplicare, in vreme ce finisajul cu ardezie minerala ofera o protectie suplimentara la asternerea si compactarea stratului de astfalt.

Partea inferioara a membranelor ARMEX BRIDGE PLASTO este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara. Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei.

La aplicarea membranei pe stratul suport este recomandat o incalzire accentuata a stratului inferior, in vederea topirii complete a filmului de polietilena si o presare usoara pe intreaga suprafata a membranei.

ARCO
fisa tehnica ARMEX BRIDGE PLASTO
ARCO
procedura tehnica de aplicare SISTEM ARMEX BRIDGE
ARCO
autorizatie de furnizor feroviar
ARCO
Descarca Certificatul de Conformitate

Obs.
Produsele care au si indicativul HP in denumire contin parametrii modificati față de standardul de produs .

PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON SRL                                                                              
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

    Bucuresti
    Tel.: +40 - 21 - 2094905  Fax :  +40 - 21 - 2504949
    E-mail : office@arcondistributie.ro

    Toate drepturile rezervate SC ARCON SRL ©2012
 

Design by FREESIGN