ENG HUN BG
 
 

Membrana ARMEX BRIDGE ELASTO

ARMEX BRIDGE ELASTO este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri elastomeri (SBS), având o armatura de poliester tip SPUNBOND, deosebit de rezistenta la tractiune si la perforare.

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-20oC), stabilitate la cald, durabilitate si rezistenta mecanica corespunzatoare.

Aditivii elastomerici folositi au o structura de tip retea, in golurile careia sunt inglobate particule de bitum, realizând astfel o structura compacta, deosebit de flexibila si aderenta, in acelasi timp având o stabilitate marita la temperaturi ridicate, rezistenta asfaltului cald la turnare continua.

Aceste caracteristici deosebite ale membranei îi confera un rol aparte în hidroizolarea structurilor supuse solicitarilor de trafic greu : poduri rutiere si de cale ferata, viaducte, tuneluri.

Membranele ARMEX BRIDGE ELASTO sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara, cu voal netesut de polipropilena (TNT) sau cu granule de ardezie minerala. Finisajul de tip TNT mareste coeziunea în timpul aplicarii stratului final, protejând in acelasi timp suprafata membranei dupa aplicare, in vreme ce finisajul cu ardezie minerala ofera o protectie suplimentara la asternerea si compactarea stratului de astfalt.

Partea inferioara a membranelor ARMEX BRIDGE ELASTO este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara. Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei.

La aplicarea membranei pe stratul suport este recomandat o incalzire accentuata a stratului inferior, in vederea topirii complete a filmului de polietilena si o presare usoara pe intreaga suprafata a membranei.

ARCO
fisa tehnica ARMEX BRIDGE ELASTO
ARCO
procedura tehnica de aplicare SISTEM ARMEX BRIDGE
ARCO
autorizatie de furnizor feroviar
ARCO
Descarca Certificatul de Conformitate

Obs.
Produsele care au si indicativul HP in denumire contin parametrii modificati față de standardul de produs .

PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON SRL                                                                              
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

    Bucuresti
    Tel.: +40 - 21 - 2094905  Fax :  +40 - 21 - 2504949
    E-mail : office@arcondistributie.ro

    Toate drepturile rezervate SC ARCON SRL ©2012
 

Design by FREESIGN