ENG HUN BG
 
 
  Amorse si masticuri
 ARCO BITUPRIMERARCO BITUPRIMER este o amorsa bituminoasa bazata pe bitum oxidat si solventi, ce poate fi folosita pentru tratarea suprafetei suport inaintea impermeabilizarii cu membrane bituminoase.
 ARCO BITUPRIMER "E"ARCO BITUPRIMER “E” se aplica pe suprafetele poroase pentru a îmbunatati aderenta elementului impermeabil la stratul suport
 ARCO ELASTOBITmasticul ARCO ELASTOBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 ARCO SUPERBITARCO SUPERBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 HYDROSEAL BIT3Se utilizeaza la etansarea rosturilor de dilatare/contractie dintre elementele de beton si beton armat la drumuri, piste de aeroport, hidroizolarea constructiilor hidroenergetice (lacuri de acumulare, bazine de slam, diguri, peree), remedierea etansarilor existente deteriorate si a etansarii crapaturilor aparute in elementele de beton - prin turnare la cald.
   
ARCO SUPERBIT  
ARCO SUPERBIT este un mastic bituminos din bitum distilat, aditivat
cu elasto-plastomeri si material de umplutură inert.

Masticul ARCO SUPERBIT este utilizat ca masă bituminoasă pentru
realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansări de rosturi, etansarea suplimentară a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).

Utilizarea de bitum distilat si aditivarea cu elasto-plastomeri conferă produsului caracteristici imbunătătite de rezistentă la temperaturi ridicate (fără curgere sau precipitare), rezistentă la imbătrânire, maleabilitate si flexibilitate.
ARCO
descarca fisa tehnica
PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON MEMBRANE SRL                                                     
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

   ARCON MEMBRANE SRL ©2019
 

Design by FREESIGN