ENG HUN BG
 
 
  Amorse si masticuri
 ARCO BITUPRIMERARCO BITUPRIMER este o amorsa bituminoasa bazata pe bitum oxidat si solventi, ce poate fi folosita pentru tratarea suprafetei suport inaintea impermeabilizarii cu membrane bituminoase.
 ARCO BITUPRIMER "E"ARCO BITUPRIMER “E” se aplica pe suprafetele poroase pentru a îmbunatati aderenta elementului impermeabil la stratul suport
 ARCO ELASTOBITmasticul ARCO ELASTOBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 ARCO SUPERBITARCO SUPERBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 HYDROSEAL BIT3Se utilizeaza la etansarea rosturilor de dilatare/contractie dintre elementele de beton si beton armat la drumuri, piste de aeroport, hidroizolarea constructiilor hidroenergetice (lacuri de acumulare, bazine de slam, diguri, peree), remedierea etansarilor existente deteriorate si a etansarii crapaturilor aparute in elementele de beton - prin turnare la cald.
   
ARCO BITUPRIMER "W"  
Arco Bituprimer W este o amorsă bituminoasă pe bază de apă, pentru suprafeţe din beton, având în compoziţie mixturi bituminoase, emulgatori şi apă. După evaporarea apei, creează o peliculă impermeabilizantă pe suprafaţa aplicată.

Se foloseşte ca substrat, pentru a bloca efectele prafului şi a reduce porozitatea suprefeţei de beton.

În stare nediluată, poate fi utilizată ca emulsie bituminoasă pentru impermeabilizarea suprafeţelor din beton, care nu sunt supuse unor dilatări substanţiale, sau în stare diluată, ca amorsă pe suprafeţe de beton, lemn etc., permiţând o mai bună aderenţă la aplicarea embranelor bituminoase aditivate cu polimeri APP sau SBS, dar şi ca film de protecţie pentru ţevi metalice.
ARCO
descarca fisa tehnica
PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON MEMBRANE SRL                                                     
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

   ARCON MEMBRANE SRL ©2019
 

Design by FREESIGN