ENG HUN BG
 
 
  Amorse si masticuri
 ARCO BITUPRIMERARCO BITUPRIMER este o amorsa bituminoasa bazata pe bitum oxidat si solventi, ce poate fi folosita pentru tratarea suprafetei suport inaintea impermeabilizarii cu membrane bituminoase.
 ARCO BITUPRIMER "E"ARCO BITUPRIMER “E” se aplica pe suprafetele poroase pentru a îmbunatati aderenta elementului impermeabil la stratul suport
 ARCO ELASTOBITmasticul ARCO ELASTOBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 ARCO SUPERBITARCO SUPERBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 HYDROSEAL BIT3Se utilizeaza la etansarea rosturilor de dilatare/contractie dintre elementele de beton si beton armat la drumuri, piste de aeroport, hidroizolarea constructiilor hidroenergetice (lacuri de acumulare, bazine de slam, diguri, peree), remedierea etansarilor existente deteriorate si a etansarii crapaturilor aparute in elementele de beton - prin turnare la cald.
   
ARCO BITUPRIMER "HP"  
Arco Bituprimer HP este o amorsă bituminoasă alcătuită dintr-un amestec de bitum oxidat şi solvenţi. După aplicare şi uscare, pelicula rezultată este similară unei vopsele hidroizolatoare, fiind aderentă la orice tip de
substrat.

Are proprietăţi excelente de penetrare, aderenţă şi consolidare a stratului suport, când se aplică pe suprafeţe uscate.

Se foloseşte pentru amorsarea şi uniformizarea suprafeţelor, mărind astfel aderenţa membranelor bituminoase la stratul suport.

Arco Bituprimer HP fixează particulele de praf de pe stratul suport, creând astfel condiţii optime de aderenţă pentru membranele bituminoase ARCO pe suportul tratat astfel.

Arco Bituprimer HP este folosit în special la amorsarea suprafeţelor viaductelor şi podurilor, împreună cu membranele bituminoase ARMEX BRIDGE, asigurând o foarte bună aderenţă la stratul suport din beton, ceea ce este foarte important la lucrările de hidroizolaţii la obiectivele supuse la trafic - poduri, viaducte şi pasaje rutiere şi de căi ferate.

Se mai foloseşte şi la hidroizolarea fundaţiilor, dar şi la protecţia şi impermeabilizarea suprafeţelor de metal sau a conductelor metalice.
ARCO
descarca fisa tehnica
PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON MEMBRANE SRL                                                     
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

   ARCON MEMBRANE SRL ©2019
 

Design by FREESIGN