ENG HUN BG
 
 
  Amorse si masticuri
 ARCO BITUPRIMERARCO BITUPRIMER este o amorsa bituminoasa bazata pe bitum oxidat si solventi, ce poate fi folosita pentru tratarea suprafetei suport inaintea impermeabilizarii cu membrane bituminoase.
 ARCO BITUPRIMER "E"ARCO BITUPRIMER “E” se aplica pe suprafetele poroase pentru a îmbunatati aderenta elementului impermeabil la stratul suport
 ARCO ELASTOBITmasticul ARCO ELASTOBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 ARCO SUPERBITARCO SUPERBIT este utilizat ca masa bituminoasa pentru realizarea de hidroizolatii la cald, reparatii locale, etansari de rosturi, etansarea suplimentara a accesoriilor (guri de scurgere, aerisitoare).
 HYDROSEAL BIT3Se utilizeaza la etansarea rosturilor de dilatare/contractie dintre elementele de beton si beton armat la drumuri, piste de aeroport, hidroizolarea constructiilor hidroenergetice (lacuri de acumulare, bazine de slam, diguri, peree), remedierea etansarilor existente deteriorate si a etansarii crapaturilor aparute in elementele de beton - prin turnare la cald.
   
ARCO BITUPRIMER "E"  
ARCO BITUPRIMER “E” este o amorsa bituminoasa bazata pe bitum, polimeri elastici tip SBS si solventi, ce poate fi folosita pentru tratarea suprafetei suport înaintea impermeabilizarii cu membrane bituminoase.

Ofera o aderenta foarte buna pentru membranele elasto-plastomerice, care se aplica la cald.

ARCO BITUPRIMER “E” se aplica pe suprafetele poroase pentru a îmbunatati aderenta elementului impermeabil la stratul suport.

Amorsa bituminoasa actioneaza prin blocarea prafului în masa amorsei si prinînchiderea porilor suprafetei de beton, asigurând o aderenta crescuta între beton si stratul impermeabilizant.

Pentru a obtine rezultate cât mai bune de aderenta substratul suport trebuie sa fie uscat, fara agenti de separare precum uleiuri, grasimi, agenti de tratare pe baza de parafine sau silicon, lapte de ciment întarit sau mortar de ciment foarte fin, cuiburi de pietris, etc. toate acestea trebuiesc îndepartate printr-o procedura mecanica adecvata (perii din sârma, polizoare, etc.).
ARCO
descarca fisa tehnica
PDF
instructiuni minimale de aplicare

    ARCON MEMBRANE SRL                                                     
    Sf. Gheorghe
    Tel. : +40 - 267 - 314229  Fax : +40 - 267 - 351896
    E-mail : office@arcon.com.ro

   ARCON MEMBRANE SRL ©2019
 

Design by FREESIGN